Coachende samtaler for unge

Jeg hjælper børn & unge med at opnå bedre selvværd, støtter dem i at tro på egne evner – sådan at de kan stå stærkt i dem selv

Coachende samtaler for unge

Jeg hjælper børn & unge med at opnå bedre selvværd, støtter dem i at tro på egne evner – sådan at de kan stå stærkt i dem selv

Coachende samtaler for unge (13-17 år)

Unge coachende samtaler er for dig, der har et ønske om en positiv ændring i dit liv.

I et coachforløb hos mig sætter vi personlige mål for, hvad det er du gerne vil i dit liv. Jeg hjælper dig med at lære, hvordan du kan håndtere de udfordringer og problematikker, der lige nu fylder hos dig, og ved at give dig nogle gode konkrete redskaber til at skabe ro og overblik, bliver du på sigt i stand til at kunne fremstå stærk i troen på dig selv og med alt hvad du indeholder.

Vi sætter fokus på hvilke muligheder og veje, du har mulighed for at vælge, og sammen får vi lavet en plan for, hvordan du kan arbejde mere målrettet med de ting, du ønsker der skal være mere af i dit liv.

Vigtigst er det, at du hele tiden kan se dig selv være en del af planen. For det er din rejse og udvikling.
Min tilgang som din professionelle coach vil altid være anerkendende og imødekommende i respekten for dig. Og du skal vide, at vores samtaler naturligvis er fortrolige, medmindre du ønsker min hjælp til at få sagt noget højt.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej på din rejse mod et stærkere ståsted – jeg hepper på dig.

Kontakt mig i dag

Coachende samtaler kan gøre en forskel ved

  • Sociale udfordringer og relationskompetence
  • Lavt selvværd/troen på sig selv
  • Eksamensangst / præstationsangst
  • Uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre
  • Manglende motivation
  • Ensomhed
  • Generthed
  • Mobning
  • Skoletræthed
  • Sundhed

Indledende samtale for unge 13-17 år

Til vores allerførste samtale, mødes vi sammen med dine forældre – det kan enten være fysisk eller over zoom.

Her skal jeg høre lidt om din historie, og hvad det er der fylder i dit liv og udfordrer dig både set fra din side, men også fra dine forældres perspektiv. Sammen finder vi herfra ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig, og vi får lagt en skræddersyet plan til dig.

På mødet aftaler vi også hvor længe dit forløb skal varer, men til dig der har gået længe og være mellemtilfreds og været ked af det, anbefaler jeg ofte et længerevarende forløb på minimum 4-7 gange. det gør jeg da, da det tager tid at arbejde med forandringer.

Undervejs i forløbet er du altid velkommen til at have dine forældre med – det kan også være at mor og far har brug for at blive inddraget sådan at de på bedst mulige måde kan støtte op om dig og din udvikling. Men det bestemmer du.

Når vi er igennem forløbet – altså ved den sidste planlagte samtale – samler vi op på hele forløbet. Vi kigger nærmere på din udvikling og taler om, hvorvidt at du skal fortsætte i endnu et forløb.

Det er meget individuelt om der er brug for flere samtaler, og der er kun en der kan mærke efter, om der er brug for mere hjælp og støtte – og det er udelukkende dig.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig