Afhjælpning af stress

Afhjælpning af stress

Få hjælp til din stress i tide

Stress er i sig selv en naturlig reaktion på hverdagens udfordringer, samt en del af livet i et vis omfang. Når det bliver langvarigt og svært at håndtere, kan det dog have alvorlige konsekvenser for vores mentale og fysiske sundhed. Stress kan føre til træthed, humørsvingninger, hukommelsesproblemer og endda depression.

Få den rette hjælp til:

Det er vigtigt at gøre hvad man kan for at søge afhjælpning af stress, når (og allerhelst før) at stressen bliver for svær at håndtere, for at undgå langvarige konsekvenser.

Professionel hjælp til afhjælpning af stress

Jeg kan som professionel og certificeret stresscoach, hjælpe dig med at tackle stress og genfinde balancen i dit liv. Jeg har erfaring i afhjælpning af stress for stressramte personer i alle slags niveauer, og kan hjælpe dig med at identificere de underliggende årsager til din stress, samt finde måder at håndtere det på.

Sammen kan vi begynde din rejse mod et stressfrit liv, så du kan føle dig mere tilfreds og energisk igen.

Kontakt mig i dag

Coaching som forbedrer din livskvalitet

Med et forløb til afhjælpning af stress, kan jeg hjælpe dig med at finde den indre ro, balance og glæde, som ofte går tabt når stressen bliver en permanent del af hverdagen.

Det kan ikke undgås, at vi mennesker fra tid til anden havner i svære situationer, som kan være stressende, og hvor man kan opleve at komme ud af balance, men det er vigtigt at have de rette redskaber til at afhjælpe stressen bedst muligt.

Book en uforpligtende afklaringssamtale

For at få en bedre forståelse af dit stressniveau og hvordan jeg kan hjælpe dig med at håndtere det, er det vigtigt med en uforpligtende afklaringssamtale. Samtalen er helt gratis og tager ca. 30 minutter. Vi kan tale over telefon på nummeret 42 40 66 67 eller via Zoom. Med fast base i Lyngby nord fra København kan jeg hjælpe med fysiske coachingsessioner i hele København, Nordsjælland og omegn.

Jeg er her for at støtte dig i din proces mod at håndtere din stress, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig med at genfinde balancen og livsglæden igen. Kontakt mig nu for at book din uforpligtende afklaringssamtale, og lad os sammen tage skridtet mod at håndtere din stress.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig