Praktisk

Praktisk

Tavshedpligt og etik

Jeg har tavshedspligt og følger desuden ICF’s (International Coach Federation) etiske regler.

Ved coachende samtaler med børn og unge:

  • Når du taler med mig, er vores samtaler fortrolige, og jeg fortæller kun det videre, du selv ønsker at jeg hjælper dig med at få sagt til enten mor eller far.
  • Men du skal også vide, at hvis jeg hører dig fortælle noget, hvor jeg bliver bekymret for dig, og hvor jeg har en fornemmelse af, at du er til fare for dig selv eller andre, så har jeg indberetningspligt.

Kontakt mig i dag

Online & fysiske sessioner

Coachingsessionerne kan både foregå fysisk i mit kliniklokale hos Loaderiet i Kgs. Lyngby (Nord for København) eller online på Zoom.
De fleste af os har den sidste tid oplevet, at møder sagtens kan foregå online med lige så godt resultat, som det at mødes fysisk. Begge dele kan noget. Nogle foretrækker det fysiske nærvær, andre synes det er lettere at kunne sidde derhjemme (eller på kontoret), mens vi tager en snak enten via telefon eller zoom. Nu er begge dele muligt, alt efter ønske og behov.

Udeblivelse & afbud

Ved afbud senest 24 timer inden sessionens start, kan sessionen rykkes til et andet tidspunkt. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før sessionens start refunderes sessionen ikke (dog undtaget tilfælde af pludselig opstået sygdom. Her bedes du ringe og aflyse så hurtigt som muligt).

Alle coachingforløb betales inden forløbets start. Beløbet refunderes ikke, når forløbet er i gang. Heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele forløbet og dermed stopper undervejs.

Hvis jeg grundet sygdom eller andet bliver nødsaget til at aflyse en del af forløbet, refunderes et beløb svarende til det antal sessioner, du har tilbage.

Handelsbetingelser hos Care4Souls Coaching

Alle ydelser på domænet www.care4souls.dk tilbydes af:

Camilla Lindbjerg
Mail: camlin@care4souls.dk
Tlf: 42406667
CVR: 36255684

Tilmeldings- og betalingsbetingelser:
Ved køb af et forløb hos Care4Souls Coaching accepterer du nedenstående aftalevilkår.

  • Individuelle forløb – korte som længere forløb – betales senest dagen før coachsessionen ved bankoverførsel – medmindre andet udtrykkeligt er aftalt skriftligt.
  • du tilmelder dig et coachforløb eller en enkelt session via telefon, mail eller ved at udfylde formularen nederst på hjemmesiden.
  • Efter tilmeldingen får du en bekræftelse på, at du er tilmeldt og du modtager da en faktura.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig