Behandling af stress

Behandling af stress

Find ro og balance

Stress er ikke en sygdom eller lidelse som kan behandles i traditionel forstand. Det er kroppens naturlige og midlertidige alarmberedskab, som har taget overhånd, og blevet en permanent tilstand.

Få den rette hjælp til:

Behandling af stress handler i høj grad om at hjælpe dig med at genfinde roen og balancen i dit liv, samt give dig nogle konkrete redskaber til at håndtere pressede og stressende situationer.

Stressbehandling af certificeret stresscoach

Jeg er en certificeret stresscoach, der kan hjælpe dig med håndtering- og behandling af stress. Jeg har den nødvendige viden og erfaring til at arbejde med dig for at genfinde balancen og livsglæden igen.

Jeg tilbyder et skræddersyet forløb, med en række teknikker og metoder, der kan hjælpe dig med at tackle stress, heriblandt mindfulness, åndedrætsøvelser, visualiseringer, og arbejde med dine tanker og følelser.

Kontakt mig i dag

Jeg hjælper dig med at genfinde livsglæden

Stress kan tage glæden ud af livet, men det er ikke nødvendigt at leve med det. Jeg er her for at hjælpe dig med at genfinde livsglæden igen. Ved hjælp af effektiv stressbehandling kan jeg hjælpe dig med at tackle de udfordringer, der kan føre til stress, og stå stærkere i kampen mod det.

Stress er en naturlig reaktion på pressede situationer eller udfordringer, men når det bliver langvarigt kan det have alvorlige konsekvenser for ens mentale og fysiske sundhed. Det er vigtigt at vide, at du ikke er utilstrækkelig eller forkert, hvis du mærker stress. Det er en del af livet, og det er vigtigt at tage skridt mod at håndtere det, før det tager overhånd. Det er netop mit mål med mit skræddersyede forløb til behandling af stress.

Book en uforpligtende afklaringssamtale

Skal jeg hjælpe dig til at hjælpe dig selv? Book en uforpligtende afklaringssamtale med mig i dag, og bliv klogere på stressbehandling. Med fast base i Lyngby nord fra København kan jeg hjælpe med fysiske coachingsessioner i hele København, Nordsjælland og omegn. Bor du længere væk kan vi klare det online.

Samtalen er helt gratis og tager ca. 30 minutter. Vi kan tale over telefon på nummeret 42 40 66 67 eller via Zoom. Kontakt mig i dag for at booke din afklaringssamtale, og tag et skridt tættere på en hverdag uden stress.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig