Forebyggelse af stress

Forebyggelse af stress

Forebyg stress effektivt

Stress kan ramme os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv, og det er vigtigt at tage det alvorligt. Det er dog nemmere at håndtere stress i opløbet, end når skaden er sket og sygemeldingen er nødvendig.

Få den rette hjælp til:

Forebyggelse af stress handler i høj grad om at blive opmærksom på symptomerne, samt hvordan disse håndteres i den tidlige fase, således at man ikke ender med at gå ned med stress.

Få redskaberne til stressforebyggelse

Forebyggelse af stress kræver en målrettet indsats. Der kan dog være stor forskel på, hvad der skal til for at sikre effektiv stressforebyggelse eller eventuel behandling. Jeg tilbyder en række redskaber og teknikker, som kan hjælpe dig med at forebygge stress, såsom mindfulness, åndedrætsøvelser, visualiseringer, og arbejde med dine tanker og følelser.

Jeg er her for at støtte dig i din proces mod at forebygge stress.

Kontakt mig i dag

Symptomerne på stress

Symptomerne på stress kan vise sig på mange forskellige måder, og det er vigtigt at graduere dem i forhold til hyppighed og styrke. Jo længere tid man oplever symptomerne på stress, des større er konsekvenserne for ens helbred, og det er derfor vigtigt med en tidlig indsats som sørger for forebyggelse af stress.

Det er vigtigt at skelne imellem, at man i perioder kan være midlertidigt fortravlet – hvilket også er en situation man skal tage alvorlig og være opmærksom på ikke udvikler sig negativt – og det at være stresset. Typisk inddeles symptomerne på stress i 3 kategorier, henholdsvis akut stress, moderat stress og alvorlig stress som set nedenfor:

Lad os tage en uforpligtende snak

Er du bekymret for dit stressniveau og ønsker at tage skridtet mod at forebygge stress? Så lad os tage en uforpligtende snak om det. Jeg tilbyder gratis og uforpligtende samtaler over telefon eller via Zoom, hvor vi kan tale om dit stressniveau og hvordan jeg kan hjælpe dig med at forebygge stress. Med fast base i Lyngby nord fra København kan jeg hjælpe med fysiske coachingsessioner i hele København, Nordsjælland og omegn. Bor du længere væk kan vi klare det online.

Vi kan tale over telefon på nummeret 42 40 66 67 eller via Zoom. Kontakt mig nu for at booke din samtale.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig