Stresshåndtering

Stresshåndtering

Få hjælp til håndtering af stress

Stress er en belastningstilstand, som kan ramme os alle på et eller andet tidspunkt i vores liv. Det er en tilstand, hvor vi føler os overvældede af de ydre eller indre krav, der stilles til os, og hvor vores bæger til sidst flyder over.

Få den rette hjælp til:

Stress er ikke en sygdom eller en lidelse, som skal behandles, men snarere en midlertidig tilstand, som vi skal hjælpes med at genfinde balancen i. Dette er netop hvad jeg hjælper dig med gennem effektiv stresshåndtering.

Stå stærkere med stresshåndtering

Med den rigtige stresshåndtering kan du lære at tackle de udfordringer, der kan føre til stress, og stå stærkere i kampen mod det. Jeg tilbyder hjælp til håndtering af alle grader af stress, på alle tidspunkter i dit stressforløb.

Ved hjælp af samtaler kan vi arbejde med de underliggende årsager til din stress, og lære dig teknikker til håndtering af stress på bedste vis.

Kontakt mig i dag

Hjælp til at blive stressfri

Stresshåndtering kan være udfordrende, men det er bestemt ikke umuligt. Jeg tilbyder en række teknikker og metoder, der kan hjælpe dig med at finde roen og balance i dit liv igen. Det kan være øvelser som mindfulness, åndedrætsøvelser, og visualiseringer eller at arbejde med dine tanker og følelser. Jeg er her for at støtte dig i din proces mod at blive stressfri.

Du vil derudover få redskaberne til at forebygge fremtidig stress, og opnå mere indre glæde og større livskvalitet. Et stresshåndteringsforløb skræddersys altid nøjagtig efter dine unikke behov og erfaring, således at du igen kan stå stærkt.

Book en uforpligtende afklaringssamtale

Er du klar til at tage skridtet mod at håndtere din stress? Så book en uforpligtende afklaringssamtale med mig i dag. Med fast base i Lyngby nord fra København kan jeg hjælpe med fysiske coachingsessioner i hele København, Nordsjælland og omegn. Bor du længere væk kan vi klare det online.

Samtalen er helt gratis og tager ca. 30 minutter. Vi kan tale over telefon på nummeret 42 40 66 67 eller via Zoom. Jeg er her for at høre din historie og hjælpe dig med at finde vejen frem mod effektiv stresshåndtering. Kontakt mig nu for at booke din afklaringssamtale.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig