Prisliste

Prisliste

Stress Coaching

Book en GRATIS afklaringssamtale & få en vurdering af, om du kan have gavn af et stressforløb. Det er også ved denne samtale, at vi sammen fastsætter forløbets længde.

Erfaring viser at langt de fleste klienter kommer i mål med 7 sessioner. Dog kan der selvfølgelig være situationer, der kræver et længere forløb, hvilket naturligvis også er en mulighed.

Jeg anbefaler derfor, at du som udgangspunkt har et forløb på 7 sessioner a´ 1- 1 ½ times varighed, hvor vi tager udgangspunkt i dit og din situation – dvs et effektivt forløb der er tilpasset dig.

  • 7 samtaler + 1 opfølgende samtale
    Kr: 7500

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig