Coaching

Coaching

Coaching

Coaching er en personlig rejse mod et bedre og stærkere ståsted i dit liv. Hvor længe denne rejse tager, afhænger udelukkende af, hvem du er og hvad du ønsker at arbejde med. Jo mere komplekse dine problemstillinger er, des længere rejsetid – det giver sig selv.

Men at tage kontakt til en coach i et positivt ønske om forandring er både stærkt og modigt. At turde indse at du ikke kan, ej heller behøver at skulle klare alt selv, kan for rigtig mange være svært at erkende.

Men når du har fundet vej til mig og læser dette – er du allerede godt i gang med det første vigtige skridt i dit liv.

Et liv hvor du er i balance, og hvor du tager din indre power hjem igen.

Coaching som værktøj

Coaching er først og fremmest et stærkt veldokumenteret og effektivt værktøj, der hjælper dig til at se muligheder, frem for begrænsninger. Du opnår en mere positiv selvopfattelse og en dybere indsigt i dig selv, og øger dermed din egen bevidsthed i forhold til dine handlemønstre, tanker, følelser og ikke mindst dine mål og ønsker for fremtiden.

Gennem den rette coaching kaster vi lys og retter fokus på alle dine drømme – uden begrænsninger. Vi sætter realistiske mål – korte som langsigtede – og finder således frem til hvordan du i højere grad kan styrke og implementere dine nye målsætninger i dit liv og i din fremtid.

Et liv hvor du er i balance.

Vigtigt at huske, coaching er IKKE rådgivning, behandling eller terapi

Kontakt mig i dag

Hvad er coaching?

For dig – som ikke ved hvad coaching er – er her et par spørgsmål, som du kan tænke over inden vores første session.

  • Hvad fylder i dit liv lige nu? Hvad vil du gerne have mere af eller mindre af? Er der noget du har brug for hjælp til enten af stille skarpt på eller opnå en større klarhed over?
  • Alt er lige godt – der er ikke noget rigtigt eller forkert. Skriv det gerne ned, så tager vi fat om det sammen.
  • Overvej hvad det er, der evt ligger til hindrer for at opnå, det du gerne vil? Der kan sagtens være mere end en ting.
  • Mærk efter hvad du gerne vil opnå hos mig – altså hvad du ønsker at få ud af sessionerne – og hvad du har brug for.

Hvad kan du forvente af et forløb?

I et coachingforløb hos mig tager vi altid udgangspunkt i dig og dine behov. det kan være alt lige fra et konkret mål – altså noget du gerne vil ændre på, eller noget helt andet du gerne vil opnå – til at du går og tumler med noget indre ”mellemtilfredshed”.

Mere energi i hverdagen
Gennem forløbet skal du arbejde med dig selv, sådan at du oplever, at du får mere energi i hverdagen, og at dine relationer til andre bliver bedre.

Du vil lære dit eget værd at kende, mærke selvrespekt og selvaccept, og mærke harmoni og balance. For det er, når du rigtig kan mærke dig selv – med alt det du er, turde møde verdenen med styrke og oprejst pande, at du mærker den største ro og indre tilfredshed. Herfra kan du leve dit liv med autensitet og begejstring.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig