Om mig

Jeg hedder Camilla Lindbjerg, og uddannet certificeret coach fra Sofia Manning.

I de sidste 20 år har jeg arbejdet inden for skoleverdenen. Her har samspillet og relationen mellem mennesker altid fyldt en del i mit virke som den professionelle part.

Jeg brænder for at gøre en forskel for de mennesker, jeg møder på min vej. Mit personlige drive og mål har altid være et kæmpe ønske om, at hjælpe og støtte andre igennem livets udfordringer på den bedst mulige måde – også selvom det til tider har været svært og gjort ondt.

Hjælpe og støtte dem til at finde en god og solid balance i deres liv, samt til kunne at stå stærkt i dem selv, med alt hvad de er og har med sig af ressourcer. Og gennem personlig udvikling finde netop deres motivation for at opnå det, de inderst inde søger og ønsker.

For det er, når vi finder vores indre styrke og dybfølte ønske for forandring, at vi har den største mulighed for at blive den bedst mulige version af os selv, og derved kunne leve vores liv til fulde og med al dets potentiale.

Min passion er uden tvivl, at støtte mine klienter på deres rejse mod et bedre ståsted, og derved opnå større livskvalitet med glæde og begejstring.

Vi fødes alle helt unikke, og har alle noget helt særligt at kunne give til vores omverden. Nogle gange har vi som mennesker blot brug for hjælp til at finde vejen.

Troen på at skabe lige præcis det liv, hvor du uden tøven kan se dig selv være deltagende i – det er muligt.

For hvis du ønsker dig noget andet, end det du har – så er du som menneske nødt til at handle, og gøre noget andet end det du har gjort hidtil.

Og dét kan jeg hjælpe dig med – så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kontakt mig i dag

Hvordan arbejder jeg som coach

Når du vælger at indgå i et samarbejde med mig, skal du vide, at jeg er med dig hele vejen – også på de dage, der er svære.

Jeg er nærværende og omsorgsfuld, og ikke mindst fast dedikeret til, at netop du lykkes med, hvad end du nu ønsker at arbejde med. Og jeg gør mig stor umage med at skabe de bedste betingelser for dig som klient. Tryghed og tillid er for mig altafgørende.

Hvis du helt oprigtigt ønsker en positiv forandring i dit liv, men er faret vild i gamle overbevisninger og gamle handlemønster, er det ikke altid bedst at vælge de ”lette løsninger”.

Vi mennesker har ofte for vane at gå tilbage til gamle handlemønstre eller løsninger, når livet byder os udfordringer – ofte fordi vi er bange eller har en frygt for det ukendte. Men ved at turde at slippe tankerne og de hæmmende overbevisninger, og turde vælge en ny vej, vil du uden tvivl opnå en større indre ro, et liv der kan leves med enorm lethed og glæde, og på den måde føle en indre frihed.

Men der skal ofte arbejdes målrettet og seriøst, og nogle skridt vil blive taget med små skridt, mens der i andre situationer vil kunne tages større skridt.

Men uanset om du tager små eller store skridt – så er alt helt som det skal være, og ved fælles hjælp finder vi din vej.

Jeg har en oprigtig tro på, at du allerede har alle de ressourcer, der skal til for at finde den helt rigtige vej, og svarerne har du allerede. det betyder også, at selve svarerne og løsningerne derfor alene ligger hos dig.

Jeg kan ikke gå vejen for dig, men jeg kan hjælpe dig med at kaste lys på den vej, du ønsker at betræde, samt hjælpe dig med at holde fokus på alle de nye muligheder, du samtidig vælger at bringe spil i dit liv.

Vær blot opmærksom på, at al begyndelse er svær – og nye veje kræver ekstra tålmodighed at træde til.

Så grib ansvaret, og start allerede i dag med at skabe den positive og værdifulde forandring der skal til, for at du kan leve det liv, du ønsker at leve og i overensstemmelse med dine værdier. Et liv med autentisitet og integritet, men på dine præmisser.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig