Værdiprocessen

Værdiprocessen

Værdiprocessen

Lever du et liv, hvor du har mistet fornemmelsen for hvilke værdier, der er vigtige for dig, og som du er nødt til at prioritere for at leve dit liv på en mere autentisk og balanceret måde?

Er dit liv fyldt med mellemtilfredshed, manglende trivsel og glæde, kan det være et udtryk for, at du ikke lever i overensstemmelse med dine værdier.

Ved at blive bevidst om dine værdier, og hvilke du har brug for at bringe i spil, får du pejlemærker at navigere efter, når du skal træffe valg i dit privatliv og karrieremæssigt.

At arbejde med dine værdier giver dig mulighed for at stille skarpt på, hvor dit fokus skal være, for at være den du ønsker, og gøre det du ønsker at gøre.

Dine værdier er fantastiske pejlemærker og grundlaget for dit indre kompas.

Book en afklaringssamtale

Ved en værdiafklaring har du mulighed for at finde frem til, hvad der er rigtigt og vigtigt for dig, og hvad der helt fundamentalt skal være til stede, før du kan leve det liv, du drømmer om med livskvalitet og livsbalance.

Bliv klar på hvilke forandringer – både små og store – der bringer dig skridt for skridt i en retning, som giver mening for dig.

Allerede når du har arbejdet med dine værdier første gang, vil du kunne gribe til værdiafklaringsprocessen, når noget er svært, eller du føler ubalance på områder af dit liv.

Når du arbejder med dine værdier vil du opleve en stor indsigt i dig selv, og hvad det er der styrer dig her i livet.

Alle burde unde sig selv at lave en værdiafklaring fra tid til anden.

Kontakt mig i dag

Et coachende værdiafklaringsforløb strækker sig over 3 sessioner af hver 90 min. Varighed

1 session: Kigger på året der er gået, og tjekker ind i hvilke værdier, der har været de styrende.
2 session: Vi ser frem på året der ligger foran dig, og på hvilke værdier du ønsker at bringe i spil alt ud fra, hvordan dit liv skal forme sig.
3 session: Vi arbejder med, hvordan du får integreret de nye værdier, og hvordan de kan støtte dig på din rejse til et mere autentisk og balanceret liv – et liv efter din intention.

Pris: 3 x 90 min sessioner 2900 kr.

Afklaringssamtale:

Mærk kemien

Jeg tilbyder en helt gratis og uforpligtende samtaler pr. telefon eller over zoom, og du skal sætte ca. 30 min af til samtalen. Du skal være opmærksom på, at såfremt du er under 18 år skal dine forældre deltage i denne afklaringssamtale samt give skriftlig samtykke til evt. samtaler, hvor de ikke er tilstede.

En afklaringssamtale går begge veje, men det er vigtigt, at du oplever fortrolighed og den rette kemi med den person, der skal hjælpe dig.

Vi taler om din udfordring, og hvad du gerne vil opnå og have mere af i dit liv, og du har mulighed for at stille spørgsmål til hvad der nu end måtte melde sig af vigtighed for dig.

Jeg vil naturligvis fortælle dig omkring hvilke forløb jeg kan tilbyde dig, og sammen finder vi den løsning, der er bedst for dig.

Start din rejse i dag
Så hvis du er parat til at skabe den skønneste og vildeste forandring og til at arbejde med de udfordringer, som du står i, så vil jeg elske at være med til at hjælpe og guide dig gennem din rejse.

Kontakt mig